Luksus Kokkeskole

Kokkeskole er en spændende og lærerig oplevelse og skal på ingen måde sammenlignes med de hjemmelavede frikadeller i køkkenet.

I arbejder tæt sammen under madlavningen og nyder herefter resultatet af den fælles indsats. I vil få kyndig vejledning af en af vores dygtige kokke hvor efter I bliver opdelt i hold. I skal selv dække bord og præsentere, samt servere maden for hinanden. Vi byder ind med god vin og kaffe til desserten, og opvasken tager vi os naturligvis af.

Vores kokkeskole er det perfekte punktum på f.eks. en konference, teambuilding eller et seminar og et godt alternativ til et restaurantbesøg.

Kokkeskoler er ingen konkurrence og der bliver både tid til hygge og små nippen af de gode vine - inden maden smages. Lær hinanden at kende på en helt anden måde.

Om Luksus Kokkeskolen
Damhusets Kokkeskole m. 4 retters menu.

Vi tilbyder Damhusets kokkeskole som er kendt for levering af god mad med et pift. Det hurtige køkkenhold kan benytte salonerne med læderlounger og indtage et glas vin, men kollegaerne spænder livremmen.

Indbagt Bisque af Hummer med Hummerbrud og urter

Foie Gras Terrin anrettet med lun Æblesalat og sprøde skorzonerrødder

Oksetournedos farseret med duebryst med sauce Bordelaise og kartoffelflan og sæsonens grønt

Chokolade souffle med Portvin syltede Brombær og Melonsorbet

Kokkeskolen er inkl. vin og vand under forberedelsen samt Vin til maden og kaffe til desserten.

Forløb
Efter maden er lavet i køkkenet dækker I bord sammen og hvert hold præsenterer den ret de har lavet for resten af selskabet. God appetit. Vi sørger naturligvis for opvasken.

Hvis I ønsker at invitere gæster til middagen kan dette også lade sig gøre mod kuvertpris.
Prisen dækker: middag med vine og kaffe.

Ved alle arrangementer kommer kuvertprisen på evt. mødepakke og gæster til middagen oveni minimumsprisen.

Der bestilles til minimum 15 personer arrangementets varighed er 5/6 timer.

Pris
Mandag/Tirsdag/Onsdag: 795 DKK excl. moms (ved minimum 15 personer)

Ved mindre end 15 deltagere tillægges prisen kr.: 100.- excl. moms pr. person

Prisen dækker: Råvarer, vin under madlavningen og til middagen, øl og vand, kaffe/te, instruktion, betjening samt leje af lokale mv.

Bemærk Ved valg af torsdag, fredag og lørdag tillægges prisen kr. 200,- excl. moms pr. person.

Varighed
Luksus kokkeskolen tager ca. 3 1/2 - 4 timers forberedelse i køkkenet samt 1 1/2 - 2 timer til spisning. Der er i alt afsat 6 timer til kokkeskolen inkl. spisning. Ekstra timer kan tilkøbes.

Bemærk: Ved valg af mandag kan kokkeskolen tidligst starte efter kl. 14.00. Om mandagen kan vi ikke tilbyde 4 retters menuen med fisk, hvilket skyldes vi ikke kan garantere frisk fisk. Vi kan til gengæld stadig garantere 4 lækre retter.